Satu Malaysia Kena Kencing!

Sorryla Obama, you my best friend what?!

Assalamualaikum....

Perghhhh GANAZ gila rupanya dunia internate nie.. klik saja dapat tau macam2... patut la internate aku slow ja sebab mungkin depa tak bagi aku klik sana klik sini... nanti aku akan dapat jumpa TEMBERANG Manusia atas muka bumi nie....

nie kes OBAMA bertelepon dengan PM Kita alahai yang nama NAJIB tuu takan tak kenai kot.... opsss apa tak kenai OBAMA... OBAMA tu pak menakan MICHEAL JACKSON hangpa tau kaa... he he he

Dak aihh OBAMA tu PRESIDEN AMERIKA nak habaq bagi kat hangpa... Ala masa waktu mamat OBAMA tu telefon bukan main gebang la surat habaq Malaysia dok canang sana canang sini...orang besaq teleponlah katakan sapa tak bangga...AMERIKA lagi tuuu....

Najib pon berceritalah 1Malaysia apa yg depa borak tuu...

BERNAMA:

Najib, Obama Bincang Hal Ekonomi Semasa Perbualan Telefon

KUALA LUMPUR, 26 Jun (Bernama) -- Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan Presiden Amerika Syarikat (AS) Barack Obama telah menyentuh pelbagai isu termasuk isu ekonomi semasa bercakap melalui telefon selama 20 minit malam ini.

Bercakap kepada para usahawan Bumiputera pada majlis makan malam Dewan Perniagaan Melayu Malaysia (DPMM) malam ini, Najib berkata beliau telah menerima panggilan dari Obama pada pukul 9.10 malam dan mereka telah membincangkan pelbagai perkara.

Beliau berkata Obama memuji keunikan dan kelebihan Malaysia.

"Anda sepatutnya berbangga dengan Malaysia kerana (negara) anda adalah sebuah negara Islam moden yang progresif dan anda berupaya mengendalikan satu masyarakat pelbagai ethnik dan agama," katanya yang memetik kata-kata Obama.


OK laa baca sendiri laa... tengok apa depa goreng...semua best2 belaka laaa.... TAPI mai nak habaq kat hangpa apa depa dok sembang sebenaqnya.... nie aku ambik dari Surat Habaq Korea... rupa-rupanya NAJIB kena 'sound' dengan OBAMA.. pasai duit dimana beberapa laporan akhbar dari Korea Selatan mengaitkan bank di Malaysia digunakan untuk transaksi pembayaran penjualan senjata dari Korea Utara ke Myanmar. Itu tajuk sebenaqnya... nie salah satu surat habaq online dari Korea keluaqkan artikal tuu...

N.K. using Malaysian bank to deal weapons with Myanmar

North Korea sought payment through a bank in Malaysia for its suspected shipment of weapons to Myanmar that is being carried on a freighter tracked by the U.S. Navy, a source said Saturday, according to Yonhap News.

The visit by a U.S. envoy to Malaysia this weekend will focus on ways to cut off the payment transaction for the cargo from the bank in Malaysia to North Korean leader Kim Jong-il, the source said.

"Kim will have a hard time collecting his money," the high-level source said, speaking strictly on condition of anonymity. The source declined to identify the bank due to diplomatic concerns.

Philip Goldberg, the U.S. coordinator for the implementation of a U.N. Security Council resolution that punishes North Korea for its May 25 nuclear test, is scheduled to arrive in Malaysia on Sunday.

The visit comes after the White House said late last month that U.S. President Barack Obama discussed North Korea and financial regulations with Malaysia's Prime Minister Najib Razakon by phone........

Perghhh sampai terra tuu rupanya... awat yg nie depa tak habaq kata NAJIB panas telinga kena sound dengan OBAMA... aku tak puas hati lagi ingatkan tipu ja artikal dari korea nie lalu aku godek lagi link2 internate nie.. dan terjumpa plak sahabat bagi link yg nie plak....bila klik link tu rasanya KOMPOM dah 1Malaysia kena kencing hangit dek puak-puak dongga nie... hangpa nak tau link apa hangpa klik sendiri laa.. aku buka pon naik seram...negara cinonet macam 1Malaysia nie dok pie masuk kat laman web negara besaq sana... eishhh eishhh eishhh awat la kelaku huduh sangat puak-puak nie...

THE WHITE HOUSE

Office of the Press Secretary
______________________________________________________________________
For Immediate Release June 26, 2009

Readout of the President’s call with Prime Minister Najib of Malaysia

The President spoke with Prime Minister Najib earlier today and expressed their shared commitment to strengthening our bilateral relationship. They discussed the ongoing global economic crisis, and stressed the importance of growth and sound regulatory systems in both their economies. The President described U.S. concerns over proliferation and discussed North Korea and Iran, stressing the importance of implementation of UN Security Council resolutions. They also discussed ways to contribute to reconstruction and stability in Afghanistan.

ini dia link tu cuba hangpa klik tengok adakah penglipurlara jaa puak2 dongga kat Malaysia nie : [ The White House ]

KedahLanie

------------------------------------------------------------------------------------------------

Pergh! Satu Malaya kena tipu dengan Bini Rosmah seh. Konon-konon Obama telefon nak bagi kata-kata pujian, terima kasih, dan penghargaan kepada Bini Rosmah, rupanya nak tanya pasal hal kait-mengait dengan Myanmar dan Korea Utara.

Pandai giler akhbar kambus cerita ni.


Tapi sayang, kencing punya kencing, cover punya cover, nampak jugak kesan kuning kat seluar.
Kesian.

*Bab-bab menipu, sepatutnya Bini Rosmah kena berguru dengan Che Det. Che Det pasti ada petua macam mana nak ngencing bagi cantik supaya orang tak perasan bau hancing.



2 comments:

Isa said...

Salam Bro...

Kalau air kencing jernih, tak nampak kesan kuning beb...

Kecuali bau hancing jer... yang tak boleh nak cover lagi.... apalah nasib malaysia berPMkan bini rosmah ni.... hampeh wal celaka...

Skuad Peninjau said...

Salam Isa,

Tu lah dier, Bini Rosmah ni jarang minum air putih, tu la pasal selalu kuning jer.

Bab hancing, memang susah nak cover. Pasal tu saya suruh belajo dgn Che Det.

Ini sampai satu Malaysia terbau....

Post a Comment