Semoga Ustaz cepat sembuh(edited)

Pelbagai pihak termasuk pemerhati politik dan pihak media telah membuat aneka andaian berikutan ketiadaan ustaz Nasharudin Mat Isa Timbalan Presiden di manek Urai .

Semoga ustaz nasha dapat bersabar dengan segala fitnah yang menimpa beliau justeru itu adalah sebahagian dari mehnah dan sunnah orang yang berjuang .

Juga saya ucapkan agar Ustaz Nasha selamat dan cepat sembuh agar kembali dapat melaksanakan tanggungjawab dan amanah perjuangan yang tentunya semakin sukar dan mencabar .

Ustaz nasha yang baru sahaja selesai menjalani pembedahan kecil di Hospital Serdang dan menurut maklumat yang saya terima bahawa beliau akan dibenarkan keluar pada petang ini .

Teruskan perjuangan dengan penuh istiqamah dan ikhlaskan diri , kepada Allah jua kita bertawakkal dan menyandarkan segala urusan kita . Agar tapak kaki terus thabat bersama perjuangan suci ini insyallah .

Herman-Moga beliau sembuh dan insyaAllah beliau akan ke Manik Urai hujung minggu ini bagi menutup mulut jentera Umno yang sibuk menabur fitnah di sana


Tranungkite
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ustaz Nasharuddin, maafkan saya. Semoga Ustaz akan kembali sihat dan bertugas kembali bertugas sebagai TP Pas. Harapan saya, Ustaz akan membawa semangat yang baru untuk memantapkan Pas dan PR selepas ini.

Sekali lagi, harap maafkan saya.

*Sesetengah isu saya sangat tidak setuju, dan masih tetap dengan pendirian. Tapi, dalam hal ini, saya rasa saya salah.
(apa yang saya tahu, pimpinan Pas tidak mengetahui tentang Ustaz Nasha masuk hospital. Maka timbul pelbagai polemik. Allahua'lam)

0 comments:

Post a Comment